2020: Så meget CO2 har vores bilsalg udledt

Siden 1. januar har der været godt gang i det grønne bilsalg. Hos Green Garage har vi tydeligt kunne mærke, at danskerne er blevet mere bevidste når de vælger bil. De spørger til CO2 udledning, lademuligheder, reel rækkevidde og meget mere når de besøger os i butikken på Birkerød Kongevej.

Så med godt gang i forretningen, var det med spænding at vi gjorde vores CO2 tal op for året indtil videre. For vi har jo en klar målsætning her hos Green Garage:

“Vi skal reducere CO2-udledning for de biler, vi leverer til vores kunder, med ca. 65 % i forhold til tilsvarende biler med konventionelle motorer. Helt konkret vil vi tilstræbe at gennemsnits CO2-udledningen (Normtal) fra vores biler skal ligge under 60 g CO2/km. Til sammenligning udleder en Range Rover Sport 258 gram CO2/km og en Toyota Aygo 110 gram”

65 %. Det syntes vi var et ambitiøst mål da vi satte det, så det er med en hvis stolthed, at vi kan annoncere at målet er nået. Og det er ikke bare nået: Vi ligger over 50% under vores egen målsætning.

Kun 28,5 gram CO2 har de biler vi har solgt, i gennemsnit udledt per kilometer.

Det lave tal skyldes i høj grad, at vi virkeligt har solgt mange BMW i3, der jo er en af de grønneste biler der findes. Samtidigt har Plug-in hybrider som VW Passat GTE (37 g/km), Mini Countryman Cooper (49 g/km) og Mercedes Benz GLC 350e (48 g/km) hjulpet til at holde os under målsætningen, som måske var for uambitiøs?

Det vil vi kigge på i den nærmeste fremtid for det kunne jo være fantastisk, hvis vi kunne bidrage endnu mere til klima-regnskabet her, hos Green Garage!

 

Green Garages målsætning, er at reducere CO2-udledning for de biler, vi leverer til vores kunder…

Læs mere her

0gCO2/KM
200g
60g
0g

Dine oplysninger