Elbiler på vej: Her er nyhederne

Bilproducenterne har travlt med at rulle nye elbiler ud på vejene. Her får du overblikket over hvad der netop er lanceret og hvad du kan glæde dig til.

Alt fra minibiler til velvoksne herregårdsvogne ruller ud som elbiler fra bilfabrikkernes samlebånd i år. For både ingeniør og design-afdelinger verden over har travlt med at følge med den øgede efterspørgsel efter grønne biler. Resultatet er, at over 30 nye modeller enten er lanceret i år, eller kommer lige rundt om hjørnet. Det giver naturligvis nogle interessante perspektiver for dig der i markedet efter en elbil.

Elbiler i den dyre ende

Audi er som altid med på vognen, når det kommer til de dyre biler. Audi E-tron Sportback og Audi E-tron GT er nye modeller fra tyskernes stilsikre hånd.  Ellers kan du se frem til en ny Porshe Taycan, Jaguar XJ, Volvo XC40, Taycan Cross Turismo og ikke mindst den spændende BMW iX3.  Nåja, og dig der er til amerikanske muskelbiler skal heller ikke snydes, da Ford har lanceret den spændende Mustang Mach-E.

Mellemklassen

Er du mere til en fornuftig mellemklassebil, har du også en del at se frem til. Hele 9 biler er enten på gaden, eller på vej, og i denne klasse er det klart tyskerne hos VW group der dominerer. De står bag både VW ID.3, VW.ID4, Audi Q4 E-tron, Skoda Vision iV samt Seat El-Born. Fra Tyskland kommer også den flotte Mercedes-Benz EQA samt Opels Mokka X. Asien er også med i denne klasse, hvor Nissan har en Ariay på vej, mens Mazdas MX-30 også er på vej som elbil.

Minibilerne

Der har været rigtigt godt gang i lanceringen af minibiler i dette forår, hvor både DS 3 Crossback, Mini Cooper SE, Honda e, Peugeot 208 og 2008, Opel Corsa samt trillingerne Seat Mii, Skoda Citigo og VW UP har ramt markedet. Og det stopper ikke der, for hvis du er til italiensk design, kommer den helt nye Fiat 500 lige rundt om hjørnet.

Varebilerne

Hos Green Garage tror vi rigtigt meget på, at varebiler på el kommer til at gøre en forskel for miljøet, og er derfor glade for, at Toyota/Citroen/Peugeot/Opel kommer med en fælles el-version af den kendte ProAce – Du kan læse hele pressemeddelelsen om det her: https://www.electrive.com/2020/05/28/toyota-reveals-fully-electric-proace-van/. Udover disse kan du også se frem til en VW Transporter og en Mercedes-Benz EQV – De bliver spændende at følge.

Også i 2021 er der rigtigt mange nye elbiler i pipelinen fra bl.a. BMW, Mercedes-Benz og Polestar m.v. Men mere om dem en anden gang. Tak fordi du læste med.

Husk at vi altid har et udvalg af grønne biler i garagen, som du kan finde HER

Green Garages målsætning, er at reducere CO2-udledning for de biler, vi leverer til vores kunder…

Læs mere her

0gCO2/KM
200g
60g
0g

Dine oplysninger