Fem (gode) grunde til at lease din næste bil hos Green Garage

Har du stillet dig selv spørgsmålet: Hvorfor skal jeg lease min næste bil? Så læs med her, hvor vi med udgangspunkt i garagens højteknologiske og grønne biler, kigger på fem gode grunde til at lease din næste bil hos Green Garage.

1: Teknologien ændrer sig

Som vi alle ved, går udviklingen hurtigt på alverdens bilfabrikker. Fra München til Detroit sidder intelligente mennesker med det ene formål, at få hybrid og el-biler til at køre endnu længere på en opladning, og have endnu smartere funktioner.

Når du leaser din hybrid eller elbil hos Green Garage, er du sikker på altid at være i takt med udviklingen. Du kan nemlig skifte bilen ud til den sidste nye når leasingaftalen ophører.

2: Økonomisk tryghed

Når du leaser en bil hos Green Garage, har du 100% sikkerhed for dine omkostninger i hele den periode du har valgt, at leasingaftalen skal gælde.

Hos os er det nemlig vigtigt, at restværdi og lignende er sat 100% realistisk op, så du ikke risikerer at stå med et tab når leasingperioden udløber. Restværdi og leasingtyper kan du for øvrigt læse mere om HER

3: Få drømmebilen i carporten – hurtigt!

Hvad end du drømmer om den sporty BMW i8 eller den voluminøse Porshe Cayenne hybrid, har du gennem Green Garage mulighed for, at få lige præcis din drømmebil til at holde i carporten.

Vi har et bredt netværk af seriøse samarbejdspartnere rundt omkring i Europa, og kan i de fleste tilfælde skaffe lige netop din drømmebil hjem, på ganske kort tid.

4: Afgiftsstigninger – og hvad så?

De seneste år har været præget af en massiv usikkerhed omkring afgifterne på biler generelt, og på elbiler især. Den usikkerhed slipper du for ved at lease din bil hos os.

For uanset om det er Mette Frederiksen eller Jakob Ellemann-Jensen der sidder for bordenden i statsministeriet, er en aftale en aftale. Og din ydelse vil altså ikke ændre sig hvis afgifterne gør det.

5: Virksomhedens CO2 regnskab

Flere og flere virksomheder stiller krav til, at minimere den mængde af co2 der udledes. Og det kan være et stort aftryk der efterlades af bilparken. Det er nemlig de færreste af dem der bruger mange timer på landevejen der ønsker, at gå på kompromis med komforten i deres rullende kontor.

Heldigvis findes flere og flere af de eftertragtede modeller i grønnere versioner, og det er lige præcis de biler vi er eksperter i at skaffe hjem hos Green Garage.

Vi holder konstant øje med markedet, og kan til enhver tid fremsende en liste over relevante biler med deres tilhørende co2 regnskab – sammenlignet med de klassiske diesel-modeller. Vi kalder det ”Maximalt indtryk  –  Minimalt aftryk”.

Green Garages målsætning, er at reducere CO2-udledning for de biler, vi leverer til vores kunder…

Læs mere her

0gCO2/KM
200g
60g
0g

Fem (gode) grunde til at lease din næste bil hos Green Garage

Dine oplysninger