Vores filosofi

Green Garages filosofi er et mix af miljømæssig ansvarlighed og vores kærlighed til køreoplevelse og hverdagsluksus. Vi tror på at alle er nødt til at hjælpe til hvis vi skal have en chance for, også at kunne nyde godt af den natur vi har i dag, i fremtiden. Men det er ikke et fremtidsprojekt - det er nu vi skal tage stilling, og handle.

Heldigvis bliver der udviklet og handlet på rigtig mange områder, også i bilindustrien. Igennem en del år har branchen, gjort tiltag for at omlægge til en mere bæredygtig produktion, og kunne levere mere bæredygtige produkter til os alle sammen.

Bla. Volvo, Audi, Mercedes, BMW, Jaguar, WV og Porsche har de sidste par år udviklet modeller med den nyeste hybrid-teknik eller helt ny-udviklede elektriske modeller. Heldigvis uden at det er gået ud over komfort, udseende eller køreoplevelse.

Tværtimod synes vi at muligheden for at køre på ren el, og opleve den ro der er ved, kan tilføje endnu et element af komfort til den samlede oplevelse. Det er præcis det marked vi har gjort os specialister i – at levere det ultimative kompromis mellem køreoplevelse, ansvarlighed og sund fornuft.

Vores mission er at inspirere til mere fornuftigt valg af leasingbil der sætter mindst muligt aftryk på fremtidens miljø, og helt konkret at vejlede til valg af bilmodel med mindst mulige CO2 udledning, uden at det at det ødelægger køreoplevelsen.

Ingen burde være i tvivl – men hvis der stadig er et par stykker, så vil vi altid gerne tilbyde en prøvetur i en moderne hybridbil, så kan du selv mærke den positive forskel, både i oplevelse og i maven.

KLIK HER for at kontakte os for en  prøvetur.

Green Garages målsætning, er at reducere CO2-udledning for de biler, vi leverer til vores kunder, med ca. 65 % i forhold til tilsvarende biler med konventionelle motorer. Helt konkret vil vi tilstræbe at gennemsnits CO2-udledningen (Normtal) fra vores biler skal ligge under 60 g CO2/km.

Til sammenligning udleder en Range Rover Sport 258 gram CO2/km og en Toyota Aygo 110 gram.

0gCO2/KM
200g
60g
0g

Green Garages målsætning, er at reducere CO2-udledning for de biler, vi leverer til vores kunder…

Læs mere her

0gCO2/KM
200g
60g
0g

Vores filosofi

Dine oplysninger