Golf GTE: Et fremragende mix af benzin og el!

I udlandet blev det opdaget hurtigt. Golf GTE er en genial og sporty bil som på elegant vis mixer mellem at køre på benzin og el.

Men herhjemme var salgstallene begrænsede pga. afgifts-systemet, hvilket egentligt er ret synd. Først da den ramte brugtmarkedet blev den rigtigt interessant, og nu har du muligheden for at lease denne perle til en super skarp pris hos Green Garage.

Men før vi kommer til prisen, så lad os først kigge på bilen, der om noget må være rent guf for Hatchback afficionadoer. Bevares, med sine 204 hestekræfter er det ikke en direkte rallybil, men den lever så rigeligt op til GT navnet med sin rappe acceleration og friske køreevner. Og så kan den endda også bruges til en tur på omlasteren, da den  – med eftermonteret trækkrog – må trække 750 kilo uden bremser og hele 1500 kilo med.

Hestekræfterne opnås ved at kombinere en 1.4 liters benzinmotor med 148 heste, med en 101 hestekræfters elektrisk motor. Og det er ikke fordi vi ikke kan regne, men med de formler der anvendes for udregning af hestekræfter for hybridbiler, giver det altså 204 heste.

Endnu mere imponerende er det, at bilen blot udleder 39 gram co2 per kilometer, hvilket svarer til ca. 70 % af udledningen for en tilsvarende VW Golf GTI.

Rækkevidden på ren el er op til 50 kilometer, og for de udstyrs-glade er der også virkeligt noget at komme efter.

18 tommer alufælge, soltag, sports-sæder, 8 tommer infoskærm med navigation, ratgearskifte og læderrat er blot en lille del af udstyret i bilen, der altså nu kan leases til en virkeligt attraktiv pris.

Du kan nemlig blive kørende for blot 2.195 ,- om måneden med en udbetaling på 30.000 kroner, og markedets laveste restværdi på blot 115.100 kroner, hvis du vælger bilen som flexleasing erhverv (Ex. Moms)

Bilen kan også købes kontant eller privatleases. Så skal du blot kontakte os, så laver vi et rigtigt godt tilbud.

Se alle bilens specifikationer HER

Green Garages målsætning, er at reducere CO2-udledning for de biler, vi leverer til vores kunder…

Læs mere her

0gCO2/KM
200g
60g
0g

Golf GTE: Et fremragende mix af benzin og el!

Dine oplysninger