fbpx

Green Garage: Derfor!

Green Garage specialiserer sig i at være mærkeneutral leverandør af grøn mobilitet. Vi tilstræber konstant at bibevare vores position som en veletableret samarbejdspartner for alle, der ønsker at bevæge sig rundt med et minimalt Co2 aftryk.

Hos Green Garage gør vi en dyd ud af at rådgive vores kunder mærkeneutralt. Det gør vi fordi markedet for grønne biler er i kraftig udvikling. Dermed er muligheden for at finde den rigtige bil til netop dit behov meget større, når vi sammen kigger på tværs af de forskellige producenter.

Vores dygtige rådgivere har hele tiden fingeren på pulsen i forhold til markedet for nyere brugte biler, og kan derfor rådgive dig, uden at skulle tage hensyn til importørernes salgsmål. For hos os er det ultimative mål at du føler, at du har modtaget den perfekte rådgivning, og er glad for din nye plugin hybrid eller elbil. Kun på den måde – gennem tilfredse kunder – har vi vores berettigelse som virksomhed.

Og hos os handler rådgivningen ikke kun om dit valg af bil. For når man står overfor skiftet til en grøn bil, er der flere spørgsmål der presser sig på: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge? Hvordan er driftsøkonomien i at gå fra fossile brændstoffer? Hvilken elektrisk rækkevidde har jeg behov for? Det er blot nogle af vores hyppigst stillede spørgsmål, og her har vores rådgivere sat sig grundigt ind i tingene. Vi kan eksempelvis altid visualisere din driftsøkonomi i forhold til din nuværende bil for dig, og vi samarbejder med en vifte af ladeoperatører, så du får lige præcis den løsning der passer til dit kørselsbehov. Eksempelvis er det ikke alle det kan svare sig for med et ladeabonnement til en fast pris.

Også når bilen skal finansieres tilbyder vi gennem vores samarbejdspartnere en bred palette af muligheder. Så hvad end du ønsker at lease eller finansiere din næste grønne bil, står vi klar til at rådgive dig til det rigtige valg for din eller din virksomheds økonomi.

Er du nysgerrig på om det grønne bilvalg er noget for dig, er du velkommen til at booke et møde HER.

Green Garages målsætning, er at reducere CO2-udledning for de biler, vi leverer til vores kunder…

Læs mere her

0gCO2/KM
200g
60g
0g

Dine oplysninger