All-Inclusive: Minilease den nye Mini på el

Forestil dig, at du glider lydløst igennem bybilledet. Fuldstændigt uden bekymringer om parkeringspladser og benzinpriser…

Det kan nu blive din hverdag, hvis du minileaser den spritnye Mini Cooper SE hos Green Garage. For da du kører elbil, parkerer du gratis i hele København, og det der med benzin er også en saga blot. For al den strøm du bruger, er inkluderet i din aftale. Og det er din forsikring og vægtafgift også.

Kort sagt: Alle de omkostninger der er forbundet med at drive et køretøj, er med i din Mini-lease aftale. Så du blot skal koncentrere dig om, at nyde den nærmest gokart-agtige oplevelse af at køre i en elektrisk mini der kommer fra 0-100 på 7,3 sekunder. Og så kan du endda gøre det med grøn samvittighed.

Turen til Århus er heller ikke noget problem. For din Mini klarer op til 234 kilometer på en opladning, og lader op til 80% på kun 35 minutter. Så en god kaffepause på vejen bringer dig til det jyske i fin stil. Og med et udstyrsniveau der kan tilfredsstille selv den mest kræsne feinschmecker, foregår det også med komforten i højsædet.

Det hurtige overblik:

  • Pris pr. måned: 9.495 kr.
  • inkl. Forsikring og vægtafgift
  • Inkl. ubegrænset strøm
  • Ingen udbetaling (Depositum 5.000,-)
  • Gratis parkering i Kbh
  • 1500 kilometer/mnd (3,75 pr. ekstra kilometer)

Du kan leje Mini’en i 1 – 3 måneder, og har du lyst til at prøve en tur for at se, om det er noget for dig skal du endelig kontakte os. Så sørger vi for, at den er helt ladet op, og klar til dig når du kommer.

Green Garages målsætning, er at reducere CO2-udledning for de biler, vi leverer til vores kunder…

Læs mere her

0gCO2/KM
200g
60g
0g

All-Inclusive: Minilease den nye Mini på el

Dine oplysninger