fbpx

Nyt i Garagen: El Motorcykler

Hos Green Garage tilstræber vi konstant at øge vores udbud af grøn mobilitet. Udover vores kerneforretning - grønne biler - har vi løbende udvidet sortimentet, og er nu glade for at kunne præsentere det seneste skud på stammen: El motorcykler

Zero Motorcycles er mærket vi nu forhandler på Birkerød Kongevej, og hvis du ikke har hørt om dem før kan du læse mere om brandet her.

Kort sagt, er Zero Motorcycles det næste skridt i motorcyklens evolution. Ved at kombinere det bedste fra en traditionel motorcykel med dagens avancerede teknologi, producerer brandet high-performance elektriske motorcykler der både er lette, effektive, hurtige i optrækket, og sjove at køre på.

Hver eneste el-motorcykel er bygget i stærkt og let aluminium som det der anvendes i fly, og er optimeret fra grunden og op, for at kunne få maksimal udnyttelse af den revolutionerende Z-Force drivlinje

Ideen til Zero Motorcycles opstod tilbage i 2006 i en garage i Santa Cruz på den amerikanske vestkyst, hvor mange prototyper blev bygget før den første ramte markedet. Siden er virksomheden vokset. Flere passionerede og innovative mennesker er kommet til, Zero Motorcycles er blevet internationalt anerkendt, og med deres konstante fokus på performance, pris og kvalitet, findes deres motorcykler nu hos forhandlere i hele verden.

Og en af de forhandlere, er altså Green Garage. Du kan allerede nu, booke en prøvetur på den potente SR/S HER, og opleve suset i maven, når de 190 NM/110 HK forplanter sig i asfalten.

Teknikken bag El Motorcyklen

Zero Motorcycles SR/S har en topfart på 200 kilometer i timen, en rækkevidde på op til 259 kilometer, og en vægt på kun 229 kilo. Den kommer med 5 års batteri garanti, og når du træder op på cyklen, har du en siddehøjde på 787 millimeter. Dertil kommer Bosch stabiltetskontrol, koblingsfri direct-drive gearkasse og det smarte Cypher 3 operativ system. Og så kan du lade motorcyklen op til 95 % på kun 80 minutter.

Vi håber i vil tage godt imod Zero Motorcycles hos Green Garage, og glæder os til at udvide sortimentet, med mange flere grønne modeller, fra det amerikanske top-brand.

Book din elektriske prøvetur HER

Green Garages målsætning, er at reducere CO2-udledning for de biler, vi leverer til vores kunder…

Læs mere her

0gCO2/KM
200g
60g
0g

Dine oplysninger