fbpx

Vi søger en ny medarbejder!

Regnskabsmedarbejder til ca 30 timer søges til miljøbevidst bilvirksomhed i vækst.

Jobbet

Som regnskabsmedarbejder får du medansvar for virksomhedens økonomifunktion fra a-z. Du vil få en spændende arbejdsdag med opgaver der spænder vidt, lige fra ansvaret for det daglige bogholderi til budgetopfølgning og alsidige ad hoc opgaver. Du får mulighed for at sætte eget præg på processer og arbejdsgange. Du vil referere til firmaets Økonomidirektør. Din hverdag vil foregå i et dynamisk, ambitiøst og moderne miljø: 

Vi lægger op til en stilling på 30 timer, men vi er fleksible, ift. flere eller færre timer til den rette kandidat. 

Dine primære arbejdsopgaver vil være

  • Bogføring
  • Kreditorstyring
  • Debitorstyring 
  • Afstemninger 
  • Anlægskartotek
  • Løn og ferieregnskab
  • Budget og budgetopfølgning
  • Måneds- og årsregnskab
  • Klargøring af materiale til revisor
  • Ad-hoc

Om virksomheden

Green Garage A/S ligger i Birkerød og beskæftiger pt 12 medarbejdere og ventes at vokse i antal over de kommende år. I virksomheden er der et moderne og entreprenant miljø og fokus på at bidrage til den grønne omstilling. Der er en åben, behagelig og positiv atmosfære i hverdagen, hvor der lægges vægt på trivsel og godt samarbejde. 

Personlige kompetencer

Du er fagligt stærkt og selvstændig. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver, er kvalitetsfokuseret og leverer dagligt en engageret og dedikeret indsats. Du motiveres af at arbejde med en bred palet af opgaver der er i en Økonomiafdeling. Som person er du pligtopfyldende og sørger for at dine opgaver leveres korrekt og til tiden. Endvidere giver du gerne en hånd med, hvor der er brug for det og bidrager til den gode stemning på kontoret.

Erfaring & uddannelse

Vi forventer at du har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende stilling, og du har en relevant uddannelse indenfor økonomi/revision.

Tiltrædelse: 

Hurtigst muligt.

Kontaktpersoner og ansøgningsproces

Ansøgning og cv sendes til Adm. Direktør Thomas Ølshøj på: to@greengarage.dk. Hvis der er spørgsmål er du velkommen til at tage telefonisk kontakt til Thomas Ølshøj på mobil 2047 1037.

Ansøgningsproces

Fremsend venligst CV og motiveret ansøgning, som kun modtages via mail. 

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Green Garages målsætning, er at reducere CO2-udledning for de biler, vi leverer til vores kunder…

Læs mere her

0gCO2/KM
200g
60g
0g

Dine oplysninger